Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter.

Det ser ut och bli regn, och det är valborg. Men det gör inget för mig, jag ska ändå jobba natt. Det är sjukt vad solen kan styra ens humör, nu när det är grått på himlen blir det grått i huvudet.. Sitter och lyssnar på Melissa Horn, det var längesen jag lyssnade på hennes texter. Har så många minnen med hennes låtar, vissa bra, vissa mindre bra. Men kollade på en film igår där budskapet var att man istället för att försöka komma över och glömma sitt förflutna, så ska man omfamna det, för det är just ens förflutna som gjort en till den man är, som format en.. Man ska försöka uppskatta både den sorg och glädje som man fått uppleva. Och även om det fortfarande är svårt för mig att ta in det budskapet så vet jag att det ligger en sanning i det. 

"Jag kan inte skilja på" Är en låt som jag känner mest för. Varje ord träffar.

Ne, upp med humöret och åk och jobba!

/B

It´s a beautiful day!

Sitter hos Pillan i soffan med Milo bredvid mig och myser. Idag är en bra dag, trots att jag är helt slut i huvudet. Jag råkade ju plinga på fel dörr när jag skulle till pillan, och jag var tillochmed i FEL hus. Lyckat! Då skämdes jag lite.. men bara lite (;.

Men var ju i Linköping igår, fyyyfan va tråkigt att köra själv.. Jag hade ju min TomTom men den var ju inte så mycket för och prata utom när jag skulle svänga höger eller hålla till vänster. Men jag var lite stolt över mig själv att jag klarar av att göra sådana grejer själv, känner mig rätt vuxen :). Men så nu är det bokat, den 26 Maj är datumet.. Är lite spänd i kroppen, eller orolig tror jag. Kanske för att allt händer så fort? Eller att jag är orolig för att jag kommer sluta jobba på lasarettet och då kommer att vara ledig mer. Även fast det ska bli så skönt så är jag orolig att jag ska bli rastlös eller må dåligt av att vara mer ledig, för då tänker man ju mycket mer.. Fast då får jag ju tillfället att ta upp träningen igen, och det måste jag verkligen ta tag i. Börjar bli skit lat. 

Och jag vill köpa en bil! En alldeles egen skruttig bil vill jag ha. Har kollat lite på blocket, och det finns några där jag skulle kunna tänka mig. Kan ju vara bra att ha en egen bil när jag drar ner till helsingborg, så pappa äntligen kan få ha sin egen bil igen ;). Enda kriterierna jag har på en bil är att den ska vara nybesiktad och skattad. Sen får den se ut som en rishög om det är så. Ett plus är ju också att den är billig i drift :) 

Och jag måste säga det, att även om jag verkligen saknar att ha någon att dela allt med, så är det faktiskt jäkligt tillfredsställande att vara självständig. Jag lär mig så otroligt mycket, både om omgivningen men framförallt om mig själv. Nu får jag ju klara allt själv, och det får mig att må bra. Jag bygger upp mitt eget liv och jag får bestämma själv vad det ska innehålla! 

Det går uppåt nu!



<3

/ B

    

Påskmys

Just nu sitter jag hos pappa, är mätt som en gris!! Men oj så god mat det var, och påskägg fick vi också.. Fick tillochmed gå runt och leta efter ägget, lite nostalgi (; Men har det super mysigt, och det är så fint väder också så man kan inte vara annat än helt nöjd. Jobbade inatt, och ska jobba imorgon natt också. Ska bli så skönt när den här helgen är över och jag drar till Linköping :)

Det här med och bli vuxen, det kommer inte med åldern, utan det är något man väljer att bli. Men det är samtidigt viktigt att ha barnasinnet kvar. Men jag ska börja att tänka och handla mer vuxet, eller kanske inte vuxet, utan mer förnuftigt. Just nu ser jag allt som ett tecken, och jag börjar fan tro att allt händer av en anledning. Så just nu flyter jag med dit livet tar mig.

Glad påsk!

Over and out /B

The sun rises to soon.

Åh, vad jag är trött idag. Ville bara ligga och mysa i sängen hela dagen, men nej nej, här ska jobbas och tjäna pengar. Men ser positivt på att jag i sommar inte kommer jobba lika mycket, har ju haft min period nu när jag bara jobbat och jobbat. Känner att jag måste lätta på gaspedalen lite nu (; Måste ju få njuta av sommaren också!

Idag ska jag förbi fotbollsgatan och släppa av min kära syster, förhoppningsvis så kommer hon få jobba där i sommar, tror hon skulle trivas :) Det är ett skönt jobb med sköna personer. Sen ska jag själv iväg och jobba i Bålsta. Känner mig lite förväntansfull idag, vill att det ska bli tisdag då jag drar ner till Linköping (men jag säger inte vad jag ska göra) :p.

Imorgon blir det påskmiddag hos pappa, har helt glömt bort att det är påsk. Men det är ju inte samma sak som när man var liten. Men god mat är ju inte helt fel :) Nej, nu ska jag göra mig iordning!


Over and out /B


En dörr stängs, men andra öppnas.

Har inte skrivit på ett tag, har väl kanske inte riktigt orkat. Vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på allt. Det är mycket som hänt, men det är dags att släppa det nu. Helt. Det finns ingenting kvar att hämta, har tagit alla mina grejer från förrådet och det känns.. skönt. Jag trodde inte att jag skulle klara av det, att ens gå i närheten av huset. Men det var faktiskt en lättnad.. Jag har slösat så mycket energi på att vara arg och ledsen, att jag inte orkar längre. Vad är det för mening? Det ändrar ju ingenting. Så just idag är jag varken glad, varken ledsen. Jag är väl.. likgiltig, men det känns faktiskt okej..

Danmarksresan blev kanon! Underbart sällskap, vin, mat och kvällar. Tack Angelica och Gordon! <3 Men en sak märkte jag, att oavsett hur långt bort jag var så blev inte tankarna mindre, och det gjorde inte mindre ont bara för att jag var i Danmark. Man kan inte fly, även om jag gärna ville tro det.
Men idag har solen tittat fram lite då och då mellan molnen, och jag har sugit åt mig all värme och ljus jag kunnat. Jag längtar verkligen till sommaren och till "ljusare tider".

Men utan min familj, vad hade jag vart om jag inte hade min helt underbara familj? Helt ärligt så vet jag inte, jag älskar er så otroligt mycket och jag hade inte klarat det utan ert stöd. När jag känner att jag faller så är ni väggen jag kan luta mig mot i alla lägen.. Ni är min klippa!

Over and out /B


Hello Denmark!

Idag är en bra dag. Varför? För nu är det bara en natt kvar, sen heelloo Denmaark! :) Åker med världens bästa Angelica och Gordon till danmark imorgon. Är där en fem dagar, och det kommer bli så skööönt, och jag är så taggad! Jag vill bara åka nununu! Att komma bort är nog det bästa för mig just nu, även om det bara är för några dagar.

Har funderat lite på vad jag ska göra med pengarna jag kommer att ha sparat ihop, har några förslag men vi får se.. Jag vill ju ut och resa, men resa själv? Ne.. Jag vill ha någon och dela allt med. Men det är långt kvar, så vi får se. Nu ska jag bara njuta av nuet.

"And the memories have passed, but in my head they will always last"

Det är dags att skaffa nya minnen, utan dig.

Denmark, here I come!

/B

Jag har något som ingen annan har.

Jag har mig själv, och jag ska leva mitt liv utifrån mig själv. Det gäller att fokusera på det positiva, även om det negativa är så mycket större. Jag ångrar ingenting, för det är trots allt allting som hänt som har gjort mig till den personen jag är idag. Hur tungt det än känns, vilka motgångar man än möter, så klarar man det, vi är alla starkare än vad vi tror. Och som en kär vän sa att smärta glömmer kroppen bort väldigt snabbt.

Hade det väldigt mysigt igår, eller ja, efter att vissa saker hade hänt. Amanda kom över och Angelica och Gordon bjöd på supergod mat. Det var skönt att på ett sätt kunna koppla bort och bara sitta och prata och skratta. Men en fråga som ständigt dyker upp är; Vad händer nu? Vad blir mitt nästa steg?

Hm, har inga svar just nu.



Ibland vill jag bara spola tillbaka.


Det kanske finns en spruta mot sprutor?

Ja, tveksamt svarade jag. Dom är gulliga tanterna på sjukhuset :) Jobbade idag, gick väl sådär. Har varit så otroligt trött, men är glad att jag fick i mig lite mat, även om det bara var några tuggor. Men allt som man måste tugga på får det att vrida sig i magen.. Ska köra på soppor ett tag. Men tankarna har inte varit lika intensiva, kanske för att jag haft mer och göra.. Fick lite tuff kärlek av Emelie igår, och det behövde jag verkligen. Jag behövde någon som sa åt mig att nu får det vara nog, ingen är värd det här. Tack älskade syster <3 

Och idag kommer världens bästa vän, vad jag har saknat dig! Precis rätt tajming också, när jag behöver dig som mest.. Jag är på standby just nu, men hellre det än helt förstörd. "Det är dags att du går vidare nu" ekar i huvudet.

/B

När livet gör som ondast.

När livet gör som ondast är det bara att härda ut?
Jag kan knappt tänka, känner mig helt tom inombords. Det känns som om det är ett stort hål där mitt hjärta brukade sitta.. Jag har inge lust med livet, inge lust med allt. Det känns meningslöst.. Men jag vet att jag känner såhär just nu, men att det med tiden kommer kännas lättare.
Jag vet att jag förtjänar bättre, jag vet jag vet jag vet. Jag vet så mycket men ändå ingenting. Men det är lustigt hur ens tillvaro bara kan göra en total omvändning, hur saker och ting kan ändras så snabbt. Jag trodde att jag kände dig, men man kan väl kanske aldrig känna någon riktigt ordentligt..

Men hur går man vidare?
Hur glömmer man?
Hur ska man kunna lita på någon?
Kommer jag någonsin älska någon som jag älskade han?

Tid, tid, tid.. Det är tiden som gör att det känns lättare.. Men jag önskar att man kunde trycka på snabbspolen så det onda blir mindre ont.
"when life gives you lemons, you make lemonades"  Hårt men säkert sant. Jag kan inte ändra på situationen, den är som den är. Men jag har bestämt följande;

1. Jag ska flytta ner till min kära syster i helsingborg, jag har ingenting kvar i enköping.
2. Men först ska jag jobba klart och tjäna massor av pengar.
3. Sen ska jag ut och resa.
4. Jag ska älska mig själv, precis som jag är.
5. Jag ska läka, jag ska må bättre.
6. Jag ska ge bloggandet en chans, börja skriva mycket (om roliga saker också)

"The first cut is the deepest" - så sant. Det är som min mamma sa, den första kärleken släpper man in helt, därför blir såret mycket djupare. Men sen efter det släpper man inte in personer lika långt in, så då gör det inte lika ont när det tar slut.. Tycker det låter så sorgligt.. Men säkert sant.

Ska det behöva vara så?

Men jag är glad att jag har så underbara människor omkring mig, det gör det hela mycket mer uthärdigt. Det finns väl en mening med allt, och hur mycket jag än ville så var det inte meningen att det skulle va vi.. Det gör bara så ont, jag hade hellre tagit en fysisk smärta, en smärta man kan hantera.



Tid, tid, tid.. Gå fortare!

/B


RSS 2.0