La final!

Nu är biljetten bokad till Helsingborg. Den 5 september kl 22.35 landar jag i Ängelholm. Det känns bra! Men ja, samtidigt tråkigt.. Det är bara så typisk! Men allt händer ju av en anledning, right? Så om det är meningen att jag ska upp igen så blir det så. Det är jobbigt bara när man ser allt som ett tecken. Men vi fick lägenheten som Emelie var och kollade på :) En 3:a på 67 kvm, med en hyra på 4800 kr. Helt OK! ;) Jag är bara så lycklig över att få ett rum där jag kan samla alla mina saker i. Fast inflyttningen är inte förens 1 november. Så vart vi ska bo i 1 månad blir ett äventyr.. Eventuellt så kunde vi få bo hos Elin eller Mahsa enligt Emelie. Men kanske blir att jag åker upp och bor här i 1 månad.. Vi får se :)
 
Jag är förväntansfull, spänd! Det här blir bra (:



ÅHH!
"why did you have to be so cute.. it´s imposible to ignore you.." 

/B

"Men baby, om det ändå var så enkelt.."

.. Ont i magen, orolig, nervös, spänd. Jag vet inte riktigt vad jag känner eller tycker just nu. Jag måste börja fokusera på mitt mål. Jag lovade mig själv, oavsett. Ska jag bara skita i det här, kanske är det bäst? Inget slutar ju egentligen lyckligt.. Men jag vill ju inte gå igenom livet tänkandes så heller.. Eller ska jag löpa linan ut? Vet inte om jag är redo att sätta hjärtat på spel igen.. Men samtidigt känns det så bra och känna såhär, jag älskar den här känslan. Och jag är bara glad att jag fortfarande kan känna såhär.

it´s haaaard. Jag flyttar snart. Hjälp.



Polen-resan var underbar btw, my family is the best! Älskar er

?

Vänta.. vad hände just? Shit. Njut, njut, njut medan jag kan.

Dagen efter

Söndagsångesten knackar på, hej va kul att du kom! Varför inte liksom? För all del, kom in kom in!

Uscha mej. Dessa dagar hade jag gärna hoppat. Vädret gör det inte bättre heller, regn inne, regn ute. BLÄÄÄÄ! Men hade det kul igår iaf, full rulle på kvällen, haha!

Men nu ska jag gräva ner mig i Pillans soffa.

Later!
/B

Länge leve längesen

Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Länge leve längesen, ja länge leve dig och mig.
Idag är en dag då jag ska skriva mig fri från tankar och bekymmer. En dag då jag ska se det som finns framför mig, och förstå hur det påverkas av det som finns bakom mig. Vågar inte riktigt se över axeln, för jag är rädd att inte kunna slita blicken därifrån. Så skör och känslig, som fina öppna sår. Ta inte i det, för du vet inte vad du får. Ett leende eller en tår, du vet inte vad du får..
Jag vill gå på Veronica Maggio konsert. Kanske ska kolla upp det?
Ikväll vill jag ta ett kvällsdopp, under vattnet känner jag mig så lätt och.. fri? Svårt och förklara, det känns bra iaf.

/B

Tar ett djuuupt andetag.

Ibland kan jag skratta lite åt hur mina blogginlägg ser ut, man kan verkligen se hur allt är som en bergochdalbana om man kikar på dom. Ena stunden skriver jag som om jag var starkast i världen, och sen andra inlägget så är jag minst på hela jorden. Men ja, idag är jag stark! Idag är jag glad att jag är singel.
Har tänk lite, och tror att det enda förhållandet som kan bli helt perfekt, är det förhållandet man har med sig själv. Andra förhållanden kommer och går. Det är förhållandet med mig själv som jag ska jobba på. Det är där jag ska lägga min energi!

Om två dagar är jag ledig i en heeel vecka! :) Tror du jag längtar eller? Den helgen ska jag bannemig hitta på något roligt. Ska försöka gå ner dom kilona jag gick upp i helsingborg också. Yogamattan och hopprepet har ju kommit nu så det är ju bara att sätta igång (blä!). Igår kväll bjöd jag pappa och Eva på middag hemma hos dom :) Lagade kycklinggryta med curry och vitlök med massa goda grönsaker i! Till efterrätt blev det glass med chokladkaka. Det verkade som att det gick hem :) Det var kul och leka kock! Åkte hem vid 23 någongång.. Och måste säga att det är något mystiskt och mysigt med sommarnätter.. Får alltid en sån där "skönkonstig" känsla i magen.



/B

RSS 2.0