Böh!

Åh, kan inte tiden gå fortare! Vill bara att den här veckan ska vara över och att allt gick enligt mina planer. Då ska jag inte tjata nå mer, då är jag nöjd. Sista jobbpasset nu innan torsdag och det känns en aning.. hmm segt! Den här natten kommer bli lång. Jag är så uttråkad också, allt som ska göras kan endast göras nu på onsdag, för det är då bl.a. löningen kommer. Och listan börjar bli lång nu;

1. Fixa morsdagpresent
2. Fixa pappas födelsedagspresent
3. Köpa mediciner till torsdag
4. Ringa några viktiga samtal
5. Föra över pengar till syster
6. Betala räkningar
7. Förbereda inför morgondagen

Hm.. Har säkert glömt hälften. Har en liten nervig/orolig känska i magen att allt inte ska gå som jag tänkt.. 

Det är galet va mycke tankar som far omkring, och jag blir gaaalen!

/B 
 

Lördag, lördag, lördag..



<3

5 dagar kvar.


/B

Ooh you light up my life!

Sitter just i detta nu hos Pillan i hennes soffa, och har en alldeles bedårande Angelica sovandes bredvid. Hon är så söt med sina tunga andetag (; Kan inte riktigt fatta att det snart är dags, bara en vecka kvar. Och vet ni vad? Jag kommer ha min bästa vän med mig igenom hela förloppet, för hon ska nämligen göra samma sak som jag, på samma dag och samma ställe, men inte på samma klockslag för det hade vart lite krångligt (; Men tycker det är så häftigt, vi pratade om att vi skulle göra det här för flera år sen, men det blev aldrig av. Och nu, nu ska vi göra det, tillsammans! Iihh, längtar! Endast 6 dagar kvar.

Idag ska jag och bästa vännen ha lite tjejmys, vi kör på lite ansiktsmask, peeling, fixa naglar m.m till en chickflickfilm ;) Fast först ska vi gå i gånsta och bränna lite :p

Ne, nu vaknade sömntutan här och hon är hungrig! :)

/B 

Fredag den 13e..

..Blev faktiskt en riktigt bra dag, trots oddsen (; Var ute med Paulina, Frida och hennes pojk och hans kompis i Uppsala. Var på Kalas, där det inte var så jätte mycket folk. Men det var kul ändå, dansade, drack goda drinkar och flummade runt :) Dock så har jag märkt hur unga alla som går ut är.. Eller är det jag som börjar bli gammal? Men haha, det var ju inte meningen men nu har jag prövat på lammkött iaf, som mamma så vackert uttrycker det :) Men fan va skönt det var och komma över den där gränsen. Jag börjar nog faktiskt gå vidare nu. Bra va?



Men nu är det mycket saker som kommer hända framöver. Den 26:e är det dags att åka ner till Linköping. Men innan dess ska jag jobba flera nattpass och hinna ner till apoteket för och köpa mediciner. Sen fyller Amanda år den 29:e, och Pappa den 1 juni. Och btw så har vi hittat den PERFEKTA presenten till pappsen, det är bara så han! :)



Idag var jag ner till Fotbollsgatan och pratade med Anders. Ska jobba lite grann där i sommar. Ska bli kul, speciellt nu när både Angelica och Pillan jobbar där :) Dock är jag så trött på det här vädret! Varför ska det vara pissväder just när jag är ledig? Det är så typiskt!



Var ute med mille igår också, gick en runda där mamma bor på ca 4 km. Det var så skönt, vi gick precis efter att det hade regnat. Det luktar ju så gott i skogen efter regn, alla möjliga dofter kommer upp. Och gissa vad jag och mille såg?
En pytteliten rävunge, huur söt som helst. Den tassade runt på en massa stenar bara några meter ifrån oss. Först trodde jag att den var övergiven eftersom den var så liten och helt ensam. Men sen hörde jag och såg mammaräv inne i skogen så då var det lugnt.. Det var häftigt! Mycke häftigare än den där kolonin av sniglar jag hitta längre fram på stigen. Det var sjuuukt mycket sniglar på ett och samma ställe, man fick gå på tå för och inte begå massmord.. Landet är bra vackert, och jag tror man lätt glömmer hur vackert man har runt omkring sig. Naturen är verkligen så otroligt mäktigt. Ska spendera mycket tid i skogen i sommar tror ja, tror det kan ge mycket!

/B


Frihet!

Jag är ledig!! Nu är helvetesmånaden över, äntligen! Fast jag är redan rastlös, haha! Men imorgon ska jag ut med Paulina och några fler, förmodligen i v-ås :) Ska bli så kul och få komma ut och släppa loss lite. Har gjort upp lite punkter också som jag ska göra nu i veckan så jag inte blir helt uttråkad. Vet inte hur längesen det var som jag var ledig en hel vecka. Just nu mår jag UNDERBART! Är glad i hela kroppen :)

Och nu är det endast två veckor kvar till the big day också. Känns så overkligt allting, det kommer nog inte slå mig förens jag är påväg ner. Har smällt i mig en hel pizza idag också, för och fira min ledighet, och det tycker jag att jag var värd, även om jag mår lite illa just nu :p Jag lovade ju också att jag skulle ta tag i min träning nu när den här veckan var över, och det ska jag! Men först ska jag dricka massor av vin! (;



Over and out/B

Powerboost!!

Är just vad jag skulle behöva just nu. Är inne på min 18:e dag av att jobba 25 dagar i sträck. Bara en vecka kvar, bara en vecka. Skulle verkligen behöva en energikick av något slag, äter så mycket godis och dricker så mycket kaffe för att hålla mig pigg. Men känns fan inte bra att proppa i mig så mycket skit, jag var ju så duktig där ett tag med och träna och äta rätt. Ett bakslag, men jag ska komma igång igen. Efter den här helvetesveckan ska jag ta tag i träningen och kosten. Då kör vi igen!

Solen lyser idag, fast det är lite småkallt ändå. Har ju varit så jäkla pissit väder i några dagar.. Men hoppas det vänder helt nu. Jag längtar som fan tills jag bara kan sätta på superhög skön musik, sitta ute i solen med solbrillor och ett glas vin i handen, och bara njuta med sköna människor runt mig. Inga planer, inga hinder, bara ta dagen som den kommer.. Har inge kul direkt och berätta, tyvärr. Tråkigt och ha en blogg när man bara jobbar. Men det ska det bli ändring på! :)

Perfectly lonely?

/B

RSS 2.0